Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Apuvirta autoon Keski-Karjala

Apuvirta Pohjois-Karjalassa

Avuvirtaa kaikenlaiselle kalustolle

Osaava henkilökunta

Väärin annettu apuvirta voi rikkoa autosi ja johtaa kalliiseen korjaamoreissuun. Nykyaikaisille autoille apuvirran antaminen on tarkkaa hommaa, joka kannattaa jättää tosiammattilaiselle – eli meille!

Mutkaton prosessi

Jos omaat hinaus- tai autopalveluvakuutuksen, saat apuvirtaa alkaen 0€ (ilman omavastuuta tai bonusmenetyksiä)! Teemme yhteistyötä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

Ripeä 24h apuvirtapalvelu

Kun tarvitset apuvirtaa autoosi, Hinauspalvelu Kuittinen Oy kiitää apuun! Päivystämme kellon ympäri, jotta saisit apua ripeästi aina, kun sitä tarvitset. Autamme myös pyhinä ja viikonloppuisin!

Laaja toimialue

Päätoimialueena Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti ja Parikkala. Nopein apu Keski-Karjalassa!

Nopea tiepalvelu

Autamme myös silloin, kun rengasrikko iskee yllättäen, autosi ei käynnisty, tai on tapahtunut ulosajo. Haluamme, että pääset jatkamaan matkaasi äkkiä!

Apuvirtaa moneen tarpeeseen

Apuvirran anto onnistuu niin henkilöautoille, kuin raskaalle kalustolle. Pystymme auttamaan kaikkia 12V ja 24V-järjestelmiä.

Nopein apuvirta Keski-Karjalan alueella

Vaikka kiukutteleva akku meinaisi mutkistaa matkaasi, eipä hätää! Soita meille, niin pääset takaisin tien päälle! Ripeältä Hinauspalvelu Kuittinen Oy:ltä saat lisävirtaa autoosi – kellonajasta ja päivästä riippumatta.

Ainoa kiteeläinen hinauspalvelu palvelee kellon ympäri. Missä ikinä lienetkin, me tulemme luoksesi! Jos sinulla on hinaus- tai autopalveluvakuutus, apuvirran antaminen on sinulle täysin maksutonta.

Muussa tapauksessa tarjoamme erittäin kilpailukykyisen hinnan. Mikäli sinua arveluttaa vakuutuksesi sisältö, soita meille. Selvitetään asia yhdessä!

Apuvirta Keski-Karjalassa

Näin palvelumme toimii

1.

24h päivystys

Hinaus- ja tiepalvelumme päivystää 24/7 Pohjois- ja Etelä-Karjalassa. Kiidämme ripeästi myös Venäjän puolelle

2.

Soita meille!

Kun autosi ei käynnisty, soita meille! Hinauspalvelu Kuittinen Oy tulee nopeimmin apuun koko Keski-Karjalan alueella

3.

Apuvirran anto

Osaavat ammattilaisemme ilmestyvät ripeästi paikalle ja antavat menopelillesi turvallisesti apuvirtaa, alkaen 0€!

Referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ei kait sitä parempaa vois toivoakkaan 👍Hyvä ja nopea palvelu, jos hinausta tarvihtee vaikka vähän syrjemmässäkin. Iso kiitos vielä avusta.

Marko P.

Äärimmäisen hyvä palvelu! 🤩

Sini S.

Jo useamman kerran kokeiltu palvelun luotettavuus, nopeus ja ammattitaito 👍

Tiia i.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy

Usein kysytyt kysymykset

Hinaus- ja tiepalvelumme toimialueeseen kuuluu Pohjois-Karjala, Etelä-Karjala ja Venäjä. Päätoimialueeseemme kuuluu mm. Kitee, Kesälahti, Tohmajärvi, Rääkkylä, Saari, Parikkala. Kuskaamme menopelisi myös esimerkiksi merkkiliikkeeseen Joensuuhun tai Savonlinnaan. Palvelemme myös muualla!

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa hinaus- ja tiepalveluita Pohjois-Karjalassa ja tarvittaessa missä vaan. Autamme myös muissa autoiluongelmissa, kuten apuvirran antamisessa. Meiltä saat apua, jos autosi ei käynnisty, avaimet jäävät lukittuun autoon, tai auto luiskahtaa ojaan!

Automme lähtee välittömästi liikkeelle soittosi jälkeen, mikäli se on vapaana. Meiltä saat apua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Päivystämme 24h ja hinausautomme on aina valmiina lähtöön, jotta pääsisit jatkamaan matkaasi pian!