Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Apuvirta autoon Keski-Karjala

Apuvirtaa autoon Keski-Karjalassa

Avuvirtaa kaikenlaiselle kalustolle

Osaava henkilökunta

Väärin annettu apuvirta voi rikkoa autosi ja johtaa kalliiseen korjaamoreissuun. Nykyaikaisille autoille apuvirran antaminen on tarkkaa hommaa, joka kannattaa jättää tosiammattilaiselle – eli meille!

Mutkaton prosessi

Jos omaat hinaus- tai autopalveluvakuutuksen, saat apuvirtaa alkaen 0€ (ilman omavastuuta tai bonusmenetyksiä)! Teemme yhteistyötä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

Ripeä 24h apuvirtapalvelu

Kun tarvitset apuvirtaa autoosi, Hinauspalvelu Kuittinen Oy kiitää apuun! Päivystämme kellon ympäri, jotta saisit apua ripeästi aina, kun sitä tarvitset. Autamme myös pyhinä ja viikonloppuisin!

Laaja toimialue

Päätoimialueena Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti ja Parikkala. Olemme nopein apu Keski- ja Pohjois-Karjalassa!

Nopea tiepalvelu

Autamme myös silloin, kun rengasrikko iskee yllättäen, autosi ei käynnisty, tai on tapahtunut ulosajo. Haluamme, että pääset jatkamaan matkaasi äkkiä!

Apuvirtaa moneen tarpeeseen

Apuvirran anto onnistuu niin henkilöautoille, kuin raskaalle kalustolle. Pystymme auttamaan kaikkia 12V ja 24V-järjestelmiä.

Nopein apuvirta autoon Keski-Karjalan alueella

Vaikka kiukutteleva akku meinaisi mutkistaa matkaasi, eipä hätää. Soita meille, niin pääset takaisin tien päälle! Hinauspalvelu Kuittiselta saat lisävirtaa autoosi ripeästi – kellonajasta ja päivästä riippumatta.

Ainoa kiteeläinen hinauspalvelumme palvelee teitä kellon ympäri. Missä ikinä lienetkin, me tulemme luoksesi! Huomaathan, että jos sinulla on hinaus- tai autopalveluvakuutus, apuvirran vastaanottaminen on sinulle täysin maksutonta.

Jos vakuutusta ei ole, tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen hinnan. Mikäli vakuutuksesi sisältö arveluttaa, soita meille. Selvitetään asia yhdessä!

Apuvirtaa autoon Pohjois-Karjalassa

Näin 24h tiepalvelu toimii

1.

24h päivystys

Hinaus- ja tiepalvelumme päivystää 24/7 Pohjois-Karjalassa ja Etelä-Karjalassa, mikäli jotain pääsee sinulle sattumaan

2.

Soita meille!

Kun autosi ei käynnisty, soita meille! Hinauspalvelu Kuittinen Oy kiitää nopeimmin apuun koko Keski-Karjalan alueella

3.

Apuvirran anto

Pääset jatkamaan matkaa alta aikayksikön! Ammattilaisemme antavat menopelillesi turvallisesti apuvirtaa, alkaen 0€

Hinaus- ja tiepalvelu referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ei kait sitä parempaa vois toivoakkaan 👍Hyvä ja nopea palvelu, jos hinausta tarvihtee vaikka vähän syrjemmässäkin. Iso kiitos vielä avusta.

Marko P.

Äärimmäisen hyvä palvelu! 🤩

Sini S.

Jo useamman kerran kokeiltu palvelun luotettavuus, nopeus ja ammattitaito 👍

Tiia i.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy

Usein kysytyt kysymykset

Hinaus- ja tiepalvelumme toimialueeseen kuuluu Pohjois-Karjala ja Etelä-Karjala. Päätoimialueeseemme kuuluu mm. Kitee, Kesälahti, Tohmajärvi, Rääkkylä, Saari, Parikkala. Kuskaamme menopelisi myös esimerkiksi merkkiliikkeeseen Joensuuhun tai Savonlinnaan. Palvelemme myös muualla!

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa hinaus- ja tiepalveluita Pohjois-Karjalassa ja tarvittaessa missä vaan. Autamme myös muissa autoiluongelmissa, kuten apuvirran antamisessa. Meiltä saat apua, jos autosi ei käynnisty, avaimet jäävät lukittuun autoon, tai auto luiskahtaa ojaan!

Automme lähtee välittömästi liikkeelle soittosi jälkeen, mikäli se on vapaana. Meiltä saat apua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Päivystämme 24h ja hinausautomme on aina valmiina lähtöön, jotta pääsisit jatkamaan matkaasi pian!