Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

0400 278 000

Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Apuvirta autoon Keski-Karjala

Apuvirtaa autoon Keski-Karjalassa

Avuvirtaa kaikenlaiselle kalustolle

Osaava henkilökunta

Väärin annettu apuvirta voi rikkoa autosi ja johtaa kalliiseen korjaamoreissuun. Nykyaikaisille autoille apuvirran antaminen on tarkkaa hommaa, joka kannattaa jättää tosiammattilaiselle – eli meille!

Mutkaton prosessi

Jos omaat hinaus- tai autopalveluvakuutuksen, saat apuvirtaa alkaen 0€ (ilman omavastuuta tai bonusmenetyksiä)! Teemme yhteistyötä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

Ripeä 24h apuvirtapalvelu

Kun tarvitset apuvirtaa autoosi, Hinauspalvelu Kuittinen Oy kiitää apuun! Päivystämme kellon ympäri, jotta saisit apua ripeästi aina, kun sitä tarvitset. Autamme myös pyhinä ja viikonloppuisin!

Laaja toimialue

Päätoimialueena Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti ja Parikkala. Olemme nopein apu Keski- ja Pohjois-Karjalassa!

Nopea tiepalvelu

Autamme myös silloin, kun rengasrikko iskee yllättäen, autosi ei käynnisty, tai on tapahtunut ulosajo. Haluamme, että pääset jatkamaan matkaasi äkkiä!

Apuvirtaa moneen tarpeeseen

Apuvirran anto onnistuu niin henkilöautoille, kuin raskaalle kalustolle. Pystymme auttamaan kaikkia 12V ja 24V-järjestelmiä.

Nopein apuvirta autoon Keski-Karjalan alueella

Vaikka kiukutteleva akku meinaisi mutkistaa matkaasi, eipä hätää! Soita meille, niin pääset äkkiä takaisin tien päälle. Hinauspalvelu Kuittinen Oy antaa lisävirtaa autoosi ripeästi – kellonajasta ja päivästä riippumatta.

Ainoa kiteeläinen hinauspalvelumme palvelee vakuutusyhtiöstä riippumatta. Jos sinulla on hinaus- tai autopalveluvakuutus, apuvirran vastaanottaminen on täysin maksutonta. Missä ikinä lienetkin, me kiidämme apuun!

Jos vakuutusta ei ole, tarjoamme hinaus- ja tiepalvelut erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Mikäli oman vakuutuksesi sisältö arveluttaa, soita meille. Selvitetään asia yhdessä.

Apuvirtaa autoon Pohjois-Karjalassa

Näin 24h tiepalvelu toimii

1.

24h päivystys

Hinaus- ja tiepalvelumme päivystää 24/7 Pohjois-Karjalassa ja Etelä-Karjalassa, mikäli jotain pääsee sinulle sattumaan

2.

Soita meille!

Kun autosi ei käynnisty, soita meille! Hinauspalvelu Kuittinen Oy kiitää nopeimmin apuun koko Keski-Karjalan alueella

3.

Apuvirran anto

Pääset jatkamaan matkaa alta aikayksikön! Ammattilaisemme antavat menopelillesi turvallisesti apuvirtaa, alkaen 0€

Hinaus- ja tiepalvelu referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ei kait sitä parempaa vois toivoakkaan 👍Hyvä ja nopea palvelu, jos hinausta tarvihtee vaikka vähän syrjemmässäkin. Iso kiitos vielä avusta.

Marko P.

Äärimmäisen hyvä palvelu! 🤩

Sini S.

Jo useamman kerran kokeiltu palvelun luotettavuus, nopeus ja ammattitaito 👍

Tiia i.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy

Usein kysytyt kysymykset

Hinaus- ja tiepalvelumme toimialue kattaa Pohjois-Karjalan, Keski-Karjalan ja Etelä-Karjalan. Päätoimialueeseemme kuuluvat mm. Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti, Saari ja Parikkala.

Kuskaamme menopelisi tarpeen mukaan myös esimerkiksi Joensuuhun tai Savonlinnaan. Soita ja kysy hinausapua!

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa kattavasti tie- ja hinauspalveluita Pohjois-Karjalassa ja muualla Suomessa.

Autamme kaikissa autoiluongelmissa, kuten apuvirran antamisessa. Meiltä saat apua, jos autosi ei käynnisty, bensa loppuu kesken ajon, avaimet jäävät autoon tai auto luiskahtaa vahingossa ojaan!

Hinausauto lähtee välittömästi liikkeelle soittosi jälkeen, jos se vain on vapaana. Päivystämme 24/7 eli kalustomme on aina valmiina lähtöön. Pyrimme tietysti tulemaan mahdollisimman äkkiä paikalle.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa apua ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä, myös pyhinä. Soita meille heti vahingon sattuessa, palvelemme vakuutusyhtiöstä riippumatta.

Voit myös ottaa yhteyttä täällä.

Auton hinaus Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi, Joensuu, Savonlinna ja koko Pohjois-Karjala. 24/7 Viking hinaus.