Hinauskalusto

Hinauspalvelu Kuittinen Oy
Hinauskalustomme

Osaavat kuljettajat ja
varma kalusto

Hinauspalvelu Kuittinen Oy takaa turvalliset hinaukset 24h vuorokaudessa. Olemme osa Pohjoismaiden suurinta hinausketjua, Viking Assistancea.

Käytössä on MB Atego lava-auto, jolla kulkee 2 autoa samaan aikaan ja väkevien vinssien ansiosta haastavatkin vinssaustyöt onnistuu. Lavakantavuutta autossa on 6 tonnia.

Toisena autona toimii Dodge Ram 4500, joka soveltuu pienen kokonsa ja nelivedon ansiosta monipuolisiin hinaustehtäviin. Dodgella mahtuu kulkemaan esim. ahtailla mökkipihoilla, sekä parkkitaloissa.

Henkilö- ja pakettiautojen hinaus sujuu kivuttomasti, sekä myös osa kuorma-autojen hinauksista onnistuu. Pystymme hinaamaan myös kahta autoa samanaikaisesti, tai vaikkapa esim. pakettiauto + perävaunu kulkee kätevästi samalla kyydillä. Selviydymme haastavastakin maastosta ja mahdumme kulkemaan ahtaimmissakin paikoissa esim. parkkihallissa!

Tarjoamme vikkelää 24/7 hinauspalvelua Pohjois-Karjalassa ja Etelä-Karjalassa. Kuskaamme tiellä pettäneen ajoneuvosi kotiin, korjaamolle tai esimerkiksi Joensuuhun tai Savonlinnaan!