Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

0400 278 000

Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Tiepalvelu Kitee

Hinaus- ja tiepalvelut Keski-Karjala

24h hinauspalvelumme toimialueet

Nopein Hinaus Keski-Karjalassa

Päätoimialueeseemme kuuluu Kitee, Kesälahti, Tohmajärvi, Rääkkylä, Saari ja Parikkala. Kuskaamme menopelisi myös esim. Joensuuhun tai Savonlinnaan!

Pohjois- ja Etelä-Karjala

Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa vikkelää hinauspalvelua koko Etelä- ja Pohjois-Karjalan alueella. Ajamme sukkelasti kaikkiin pitäjiin!

Tiepalvelua 24/7

Pelastamme sinut ja menopelisi pulasta ripeästi juuri silloin kun apua tarvitsee. Kun tarvitset vikkelää hinaus- tai tiepalvelua, soita meille!

Taatusti nopea hinaus

Mikäli automme on vapaana, lupaamme nopeimman avun ongelmatapauksissa Kiteellä, Rääkkylässä ja Kesälahdella.

Mutkaton prosessi

Hoidamme hommat nopeasti, turvallisesti ja mutkattomasti! Teemme yhteistyötä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

24/7 hinauspäivystys

Päivystämme joka päivä kellon ympäri, jotta pääsisit jatkamaan mukavasti matkaa. Palvelemme myös viikonloppuisin ja pyhinä!

Olemme nopea ja mutkaton hinauspalvelu!

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa vikkelää tie- ja hinauspalvelua. Hinausautomme päivystää kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä!

Olitpa missä tahansa, voit soittaa meille heti vahingon sattuessa vakuutusyhtiöstä riippumatta. Kun valitset Kuittisen hinauspalvelun, pääset jatkamaan matkaasi mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti.

Kuskaamme menopelisi ripeästi, mutta turvallisesti lähimpään korjaamoon, kotiin tai merkkiliikkeeseen. Kiteen ainoan hinauspalvelun toimialueeseen kuuluvat Kiteen lisäksi muun muassa Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti, Parikkala, Savonlinna ja Joensuu.

Mikäli vakuutuksesi ei kata hinauspalvelua, tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen hinnan. Soita ja kysy tarjous!

Näin palvelumme toimii

1.

24h hinauspalvelu

Hinaus- ja tiepalvelumme päivystää 24/7 Pohjois- ja Etelä-Karjalassa. Kiidämme ripeästi apuun juuri silloin kun apua tarvitsee kelloon ja kalenteriin katsomatta.

2.

Soita meille!

Kun tarvitset hinausta, soita meille! Saat nopeimman hinausavun Keski-Karjalassa ja pääset jatkamaan matkaasi äkkiä

3.

Auton hinaus

Hinaamme autosi nopeasti ja turvallisesti haluttuun paikkaan – kotiin, korjaamolle tai lähimpään merkkiliikkeeseen

Referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ei kait sitä parempaa vois toivoakkaan 👍Hyvä ja nopea palvelu, jos hinausta tarvihtee vaikka vähän syrjemmässäkin. Iso kiitos vielä avusta.

Marko P.

Äärimmäisen hyvä palvelu! 🤩

Sini S.

Jo useamman kerran kokeiltu palvelun luotettavuus, nopeus ja ammattitaito 👍

Tiia i.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy

Usein kysytyt kysymykset

Hinaus- ja tiepalvelumme toimialue kattaa koko Pohjois-Karjalan, Keski-Karjalan ja Etelä-Karjalan. Päätoimialueeseemme kuuluvat mm. Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti, Saari ja Parikkala.

Kuskaamme menopelisi tarpeen mukaan esimerkiksi Kiteeltä lähimpään korjaamoon, kotiin tai merkkiliikkeeseen Joensuuhun tai Savonlinnaan.

Soita ja kysy hinausapua!

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa kattavasti tie- ja hinauspalveluita Pohjois-Karjalassa ja muualla Suomessa.

Autamme kaikissa autoiluongelmissa, kuten apuvirran antamisessa. Meiltä saat apua, jos autosi ei käynnisty, bensa loppuu kesken ajon, avaimet jäävät autoon tai auto luiskahtaa vahingossa ojaan!

Hinausauto lähtee välittömästi liikkeelle soittosi jälkeen, jos se vain on vapaana. Päivystämme 24/7 eli kalustomme on aina valmiina lähtöön. Pyrimme tietysti tulemaan mahdollisimman äkkiä paikalle.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa apua ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä, myös pyhinä. Soita meille heti vahingon sattuessa, palvelemme vakuutusyhtiöstä riippumatta.

Voit myös ottaa yhteyttä täällä.

Auton hinaus Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi, Joensuu, Savonlinna ja koko Pohjois-Karjala. 24/7 Viking hinaus.