Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Tiepalvelu Kitee

Hinaus- ja tiepalvelut Keski-Karjala

24h hinauspalvelumme toimialueet

Nopein Hinaus Keski-Karjalassa

Päätoimialueeseemme kuuluu Kitee, Kesälahti, Tohmajärvi, Rääkkylä, Saari ja Parikkala. Kuskaamme menopelisi myös esim. Joensuuhun tai Savonlinnaan!

Pohjois- ja Etelä-Karjala

Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa vikkelää hinauspalvelua koko Etelä- ja Pohjois-Karjalan alueella. Ajamme sukkelasti kaikkiin pitäjiin!

Tiepalvelua 24/7

Pelastamme sinut ja menopelisi pulasta ripeästi juuri silloin kun apua tarvitsee. Kun tarvitset vikkelää hinaus- tai tiepalvelua, soita meille!

Taatusti nopea hinaus

Mikäli automme on vapaana, lupaamme nopeimman avun ongelmatapauksissa Kiteellä, Rääkkylässä ja Kesälahdella.

Mutkaton prosessi

Hoidamme hommat nopeasti, turvallisesti ja mutkattomasti! Teemme yhteistyötä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

24/7 hinauspäivystys

Päivystämme joka päivä kellon ympäri, jotta pääsisit jatkamaan mukavasti matkaa. Palvelemme myös viikonloppuisin ja pyhinä!

Olemme nopea ja mutkaton hinauspalvelu!

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa vikkelää tie- ja hinauspalvelua. Päivystämme kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä!

Kiteen ainoan hinauspalvelun toimialueeseen kuuluu Kiteen lisäksi mm. Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti, Parikkala, Savonlinna ja Joensuu.

Kuskaamme menopelisi lähimmälle korjaamolle, kotiin tai esimerkiksi merkkiliikkeeseen. Olitpa missä tahansa, voit aina soittaa meille. Näin pääset jatkamaan matkaasi mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti!

Mikäli vakuutuksesi ei kata palveluamme, tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen hinnan. Soita ja kysy tarjous!

Näin palvelumme toimii

1.

24h hinauspalvelu

Hinaus- ja tiepalvelumme päivystää 24/7 Pohjois- ja Etelä-Karjalassa. Kiidämme ripeästi apuun juuri silloin kun apua tarvitsee kelloon ja kalenteriin katsomatta.

2.

Soita meille!

Kun tarvitset hinausta, soita meille! Saat nopeimman hinausavun Keski-Karjalassa ja pääset jatkamaan matkaasi äkkiä

3.

Auton hinaus

Hinaamme autosi nopeasti ja turvallisesti haluttuun paikkaan – kotiin, korjaamolle tai lähimpään merkkiliikkeeseen

Referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ei kait sitä parempaa vois toivoakkaan 👍Hyvä ja nopea palvelu, jos hinausta tarvihtee vaikka vähän syrjemmässäkin. Iso kiitos vielä avusta.

Marko P.

Äärimmäisen hyvä palvelu! 🤩

Sini S.

Jo useamman kerran kokeiltu palvelun luotettavuus, nopeus ja ammattitaito 👍

Tiia i.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy

Usein kysytyt kysymykset

Hinaus- ja tiepalvelumme toimialueeseen kuuluu Pohjois- ja Etelä-Karjala. Päätoimialueeseemme kuuluu mm. Kitee, Kesälahti, Tohmajärvi, Rääkkylä, Saari, Parikkala. Kuskaamme menopelisi myös esimerkiksi merkkiliikkeeseen Joensuuhun tai Savonlinnaan. Palvelemme tarpeen mukaan juuri siellä, missä apua kaivataan.

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa hinaus- ja tiepalveluita Pohjois-Karjalassa ja tarvittaessa missä vaan. Autamme myös muissa autoiluongelmissa, kuten apuvirran antamisessa. Meiltä saat apua, jos autosi ei käynnisty, avaimet jäävät lukittuun autoon, tai auto luiskahtaa ojaan!

Automme lähtee välittömästi liikkeelle soittosi jälkeen, mikäli se on vapaana. Meiltä saat apua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Päivystämme 24h ja hinausautomme on aina valmiina lähtöön, jotta pääsisit jatkamaan matkaasi pian!