Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Hinausapu Pohjois-Karjala

Hinauspalvelu Pohjois-Karjala

Nopein hinausapu Keski-Karjalassa

Ripeä hinausapu

Kun matkasi keskeytyy yllättäen, soita meille! Automme lähtee välittömästi liikkeelle, mikäli se on vapaana.

Mutkaton prosessi

Ammattilaisemme hinaavat menopelisi haluttuun paikkaan nopeasti, turvallisesti ja mutkattomasti.

24h hinauspäivystys

Kun tarvitset apua, me tulemme paikalle. Päivystämme ympäri vuorokauden, myös pyhinä ja viikonloppuisin!

Laaja toimialue

Tarjoamme vikkelää 24/7 hinauspalvelua Pohjois-Karjalassa, Etelä-Karjalassa ja Venäjällä! Tarvittaessa kuskaamme menopelisi lähimpään merkkiliikkeeseen esimerkiksi Joensuuhun tai Savonlinnaan.

Nopea tiepalvelu

Autamme myös silloin, kun rengasrikko iskee yllättäen, autosi ei käynnisty, tai on tapahtunut ulosajo. Jos sinulla on autopalvelu- / hinausvakuutus, on palvelumme maksuton.

Hinaamme melkein mitä vain!

Hinaamme mopot, mopoautot, moottoripyörät, henkilöautot, perävaunut, pakettiautot, matkailuautot, kevyt kuorma-autot, kuorma-autot 15 tonniin saakka, traktorit sekä erilaiset koneet ja tavarat.

Se ainoa Kiteeläinen hinauspalvelu!

Päivystämme kellon ympäri, jotta saisit hinausapua ripeästi aina, kun sitä tarvitset! Tarjoamme vikkelää 24/7 hinauspalvelua Pohjois-Karjalassa, Etelä-Karjalassa ja Venäjällä.

Kun soitat meille, pääset jatkamaan matkaasi nopeasti. Tarvittaessa kuskaamme menopelisi merkkiliikkeeseen esimerkiksi Joensuuhun tai Savonlinnaan. Palvelemme myös viikonloppuisin ja pyhinä!

Jos sinulla on hinaus- tai autopalveluvakuutus, hinaus on sinulle täysin maksutonta. Muussa tapauksessa suoritamme hinauksen erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Esimerkiksi arkena kello 7-16 välisenä aikana, voit saada lähihinauksen alkaen vain 120€!

Soita ja kysy tarjous!

Hinauspalvelu Keski-Karjala

Näin palvelumme toimii

1.

24h hinauspalvelu

Hinaus- ja tiepalvelumme päivystää 24/7 Pohjois- ja Etelä-Karjalassa. Kiidämme ripeästi myös Venäjän puolelle

2.

Soita meille!

Kun tarvitset hinausta, soita meille! Saat vikkelän hinausavun Pohjois-Karjalassa ja pääset jatkamaan matkaasi äkkiä

3.

Auton hinaus

Hinaamme autosi nopeasti ja turvallisesti haluttuun paikkaan – kotiin, korjaamolle tai lähimpään merkkiliikkeeseen

Referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ei kait sitä parempaa vois toivoakkaan 👍Hyvä ja nopea palvelu, jos hinausta tarvihtee vaikka vähän syrjemmässäkin. Iso kiitos vielä avusta.

Marko P.

Äärimmäisen hyvä palvelu! 🤩

Sini S.

Jo useamman kerran kokeiltu palvelun luotettavuus, nopeus ja ammattitaito 👍

Tiia i.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy

Usein kysytyt kysymykset

Hinaus- ja tiepalvelumme toimialueeseen kuuluu Pohjois-Karjala, Etelä-Karjala ja Venäjä. Päätoimialueeseemme kuuluu mm. Kitee, Kesälahti, Tohmajärvi, Rääkkylä, Saari, Parikkala. Kuskaamme menopelisi myös esimerkiksi merkkiliikkeeseen Joensuuhun tai Savonlinnaan. Palvelemme myös muualla!

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa hinaus- ja tiepalveluita Pohjois-Karjalassa ja tarvittaessa missä vaan. Autamme myös muissa autoiluongelmissa, kuten apuvirran antamisessa. Meiltä saat apua, jos autosi ei käynnisty, avaimet jäävät lukittuun autoon, tai auto luiskahtaa ojaan!

Automme lähtee välittömästi liikkeelle soittosi jälkeen, mikäli se on vapaana. Meiltä saat apua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Päivystämme 24h ja hinausautomme on aina valmiina lähtöön, jotta pääsisit jatkamaan matkaasi pian!