Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Hinausapu Pohjois-Karjala

Hinauspalvelu Pohjois-Karjala

Nopein hinausapu Keski-Karjalassa

Ripeä hinaus

Kun matkasi keskeytyy yllättäen, soita meille! Automme lähtee välittömästi liikkeelle, mikäli se on vapaana.

Mutkaton prosessi

Ammattilaisemme hinaavat autosi haluttuun paikkaan nopeasti, turvallisesti ja mutkattomasti.

24h hinauspäivystys

Kun tarvitset apua, me tulemme paikalle. Päivystämme ympäri vuorokauden, myös pyhinä ja viikonloppuisin!

Laaja toimialue

Tarjoamme 24/7 hinauspalvelua Pohjois-Karjalassa ja Etelä-Karjalassa. Tarvittaessa kuskaamme ajoneuvosi lähimpään merkkiliikkeeseen esimerkiksi Joensuuhun tai Savonlinnaan.

Nopea tiepalvelu

Autamme myös silloin, kun rengasrikko iskee yllättäen, auto ei käynnisty, bensa loppuu tien päällä tai on tapahtunut esimerkiksi ulosajo. Jos sinulla on autopalvelu- tai hinausvakuutus, on palvelumme maksuton.

Hinaamme melkein mitä vain!

Hinaamme mopot, mopoautot, moottoripyörät, henkilöautot, perävaunut, pakettiautot, matkailuautot, kevyt kuorma-autot, kuorma-autot 15 tonniin saakka, traktorit sekä erilaiset koneet ja tavarat.

Se ainoa Kiteeläinen hinauspalvelu!

Päivystämme kellon ympäri, jotta saisit hinausapua ripeästi aina, kun sitä tarvitset! Hinauspalvelu Kuittinen tarjoaa vikkelää 24/7 hinauspalvelua Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan alueella.

Kuskaamme autosi turvallisesti lähimmälle korjaamolle tai esimerkiksi merkkiliikkeeseen esimerkiksi Joensuuhun tai Savonlinnaan. Palvelemme myös viikonloppuisin ja pyhinä! Kun soitat meille, tiedät pääseväsi jatkamaan matkaa nopeasti.

Jos sinulla on hinaus- tai autopalveluvakuutus, hinaus on sinulle täysin maksutonta. Muussa tapauksessa suoritamme hinauksen erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Esimerkiksi arkena kello 7-16 välisenä aikana, voit saada lähihinauksen alkaen vain 120€!

Soita ja kysy tarjous!

Hinauspalvelu Keski-Karjala

Näin palvelumme toimii

1.

24h hinauspalvelu

Hinaus- ja tiepalvelumme päivystää 24/7 Pohjois-Karjalassa ja Etelä-Karjalassa, mikäli jotain pääsee sattumaan

2.

Soita meille!

Kun tarvitset hinausta, soita meille! Saat vikkelimmän hinausavun koko Pohjois-Karjalassa ja pääset jatkamaan matkaasi äkkiä

3.

Auton hinaus

Hinaamme autosi turvallisesti haluttuun paikkaan – vaikka kotiin, korjaamolle tai lähimpään merkkiliikkeeseen

Hinauspalvelu referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ei kait sitä parempaa vois toivoakkaan 👍Hyvä ja nopea palvelu, jos hinausta tarvihtee vaikka vähän syrjemmässäkin. Iso kiitos vielä avusta.

Marko P.

Äärimmäisen hyvä palvelu! 🤩

Sini S.

Jo useamman kerran kokeiltu palvelun luotettavuus, nopeus ja ammattitaito 👍

Tiia i.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy

Usein kysytyt kysymykset

Hinaus- ja tiepalvelumme toimialueeseen kuuluu Pohjois-Karjala, Keski-Karjala ja Etelä-Karjala. Päätoimialueeseemme kuuluu mm. Kitee, Kesälahti, Tohmajärvi, Rääkkylä, Saari, Parikkala. Kuskaamme menopelisi myös esimerkiksi merkkiliikkeeseen Joensuuhun tai Savonlinnaan. Palvelemme myös muualla!

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa hinaus- ja tiepalveluita Pohjois-Karjalassa ja tarvittaessa missä vain. Autamme myös muissa autoiluongelmissa, kuten apuvirran antamisessa. Meiltä saat apua, jos autosi ei käynnisty, avaimet jäävät lukittuun autoon tai auto luiskahtaa ojaan!

Hinausautomme lähtee välittömästi liikkeelle soittosi jälkeen, mikäli se on vapaana. Meiltä saat apua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Päivystämme 24h ja hinausautomme on aina valmiina lähtöön, jotta pääsisit jatkamaan matkaasi pian!