Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

0400 278 000

Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Hinausapu Pohjois-Karjala

Hinauspalvelu Pohjois-Karjala

Nopein hinausapu Keski-Karjalassa

Ripeä hinaus

Kun matkasi keskeytyy yllättäen, soita meille! Hinausautomme lähtee välittömästi liikkeelle, mikäli se vain on vapaana.

Mutkaton prosessi

Ammattilaisemme hinaavat autosi haluttuun paikkaan nopeasti, turvallisesti ja mutkattomasti.

24h hinauspäivystys

Kun tarvitset apua, me tulemme paikalle. Päivystämme ympäri vuorokauden, myös pyhinä ja viikonloppuisin!

Laaja toimialue

Tarjoamme 24/7 hinauspalvelua Pohjois-Karjalassa ja Etelä-Karjalassa. Tarvittaessa kuskaamme ajoneuvosi lähimpään merkkiliikkeeseen esimerkiksi Joensuuhun tai Savonlinnaan.

Nopea tiepalvelu

Autamme myös silloin, kun rengasrikko iskee yllättäen, auto ei käynnisty, bensa loppuu tien päällä tai on tapahtunut esimerkiksi ulosajo. Jos sinulla on autopalvelu- tai hinausvakuutus, on palvelumme maksuton.

Hinaamme melkein mitä vain!

Hinaamme mopot, mopoautot, moottoripyörät, henkilöautot, perävaunut, pakettiautot, matkailuautot, kevyt kuorma-autot, kuorma-autot 15 tonniin saakka, traktorit sekä erilaiset koneet ja tavarat.

Se ainoa Kiteeläinen hinauspalvelu!

Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa ammattitaitoista 24/7 hinaus- ja tiepalvelua koko Etelä- ja Pohjois-Karjalan alueella. Päivystämme kellon ympäri, jotta sinä saisit hinausapua ripeästi aina, kun sitä tarvitset!

Kun soitat meille, tiedät pääseväsi jatkamaan matkaasi nopeasti. Kuskaamme autosi turvallisesti lähimmälle korjaamolle tai merkkiliikkeeseen esimerkiksi Joensuuhun tai Savonlinnaan. Palvelemme myös viikonloppuisin ja pyhinä!

Jos sinulla on hinaus- tai autopalveluvakuutus, hinaus on sinulle täysin maksutonta. Muussa tapauksessa suoritamme hinauksen erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Esimerkiksi arkena kello 7-16 välisenä aikana voit saada lähihinauksen alkaen vain 120€!

Soita ja kysy tarjous!

Hinauspalvelu Keski-Karjala

Näin palvelumme toimii

1.

24h hinauspalvelu

Hinaus- ja tiepalvelumme päivystää 24/7 Pohjois-Karjalassa ja Etelä-Karjalassa, mikäli jotain pääsee sattumaan

2.

Soita meille!

Kun tarvitset hinausta, soita meille! Saat vikkelimmän hinausavun koko Pohjois-Karjalassa ja pääset jatkamaan matkaasi äkkiä

3.

Auton hinaus

Hinaamme autosi turvallisesti haluttuun paikkaan – vaikka kotiin, korjaamolle tai lähimpään merkkiliikkeeseen

Hinauspalvelu referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ei kait sitä parempaa vois toivoakkaan 👍Hyvä ja nopea palvelu, jos hinausta tarvihtee vaikka vähän syrjemmässäkin. Iso kiitos vielä avusta.

Marko P.

Äärimmäisen hyvä palvelu! 🤩

Sini S.

Jo useamman kerran kokeiltu palvelun luotettavuus, nopeus ja ammattitaito 👍

Tiia i.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy

Usein kysytyt kysymykset

Hinaus- ja tiepalvelumme toimialue kattaa Pohjois-Karjalan, Keski-Karjalan ja Etelä-Karjalan. Päätoimialueeseemme kuuluvat mm. Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti, Saari ja Parikkala.

Kuskaamme menopelisi tarpeen mukaan myös esimerkiksi Joensuuhun tai Savonlinnaan. Soita ja kysy hinausapua!

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa kattavasti tie- ja hinauspalveluita Pohjois-Karjalassa ja muualla Suomessa.

Autamme kaikissa autoiluongelmissa, kuten apuvirran antamisessa. Meiltä saat apua, jos autosi ei käynnisty, bensa loppuu kesken ajon, avaimet jäävät autoon tai auto luiskahtaa vahingossa ojaan!

Hinausauto lähtee välittömästi liikkeelle soittosi jälkeen, jos se vain on vapaana. Päivystämme 24/7 eli kalustomme on aina valmiina lähtöön. Pyrimme tietysti tulemaan mahdollisimman äkkiä paikalle.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa apua ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä, myös pyhinä. Soita meille heti vahingon sattuessa, palvelemme vakuutusyhtiöstä riippumatta.

Voit myös ottaa yhteyttä täällä.

Auton hinaus Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi, Joensuu, Savonlinna ja koko Pohjois-Karjala. 24/7 Viking hinaus.