Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

0400 278 000

Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Tiepalvelu Kitee

24 tunnin tiepalvelu Kitee

Nopea tienvarsiapu Kiteellä ja Pohjois-Karjalassa

Kun hinausta korjaamolle ei vaadita, voidaan yleiset autoilijan kohtaamat ongelmat, kuten rengasrikko tai akun tyhjeneminen, saada ratkaistua heti paikan päällä. Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa nopeaa ja luotettavaa hinaus- ja tiepalvelua aina silloin, kun jotain yllättävää sattuu Kiteellä, lähikunnissa tai Pohjois-Karjalan alueella.

Pystymme avustamaan monenlaisissa tilanteissa muun muassa henkilöautoja ja pakettiautoja, mopoja, mopoautoja ja moottoripyöriä sekä raskaita ajoneuvoja.

Soita tiepalvelumme paikalle, jos auto hajoaa tai ei käynnisty, akusta loppuu virta, tankki tyhjenee vahingossa kesken ajon, tai jos kohtaat jotain muita ajoneuvoon liittyviä pulmia tien päällä matkatessasi. Hinausautomme on aina valmiina lähtöön!

Tarvitsetko pikaista tiepalvelua Kiteellä tai lähiseudulla? Soita numeroon 0400 278 000.

Ammattitaitoinen palvelu 24h

Nopea ja mutkaton prosessi

Kilpailukykyinen hinta

Tiepalvelu Kitee ja lähikunnat

Kaipaatko taatusti luotettavaa
tiepalvelua Kiteellä?

Tien päällä pääsee sattumaan ongelmatilanteita aina silloin tällöin.

Jotta selviäisit rassaavasta tilanteesta nopeasti, ajoneuvoasi vahingoittamatta ja liikennettä häiritsemättä, kannattaa paikalle soittaa Hinauspalvelu Kuittinen Oy.

Kun tarvitset auttavaa kättä pikaisella aikataululla, hyödynnä tarjoamaamme tienvarsiapua Kiteen suunnilla ja kaikkialla lähikunnissa!

Päivystävä hinaus- ja tienvarsiapu

24h tiepalvelu Kiteen alueella

Apuvirran antaminen 12V

Oikeilla laitteilla Hinauspalvelu Kuittinen Oy saa ajoneuvosi käyntiin vain muutamassa minuutissa. Voit tilata meiltä 24/7 apuvirtaa 12V autoon, käynnistämme mitä tahansa ajoneuvoja henkilöautosta pakettiautoon ja mopoautoon.

Apuvirran antaminen 24V

Hinauspalvelu Kuittiselta saat nopeimmin virtaa tyhjentyneeseen kuorma-auton, rekan tai bussin akkuun. Tilaa tiepalvelultamme apuvirtaa 24V järjestelmään vaikka vuorokauden ympäri Kiteen alueella, lähikunnissa ja muualla Karjalassa.

Sähköauton hinaaminen

Jos sähkö loppuu akusta jo ennen määränpäätä, hinaamme sähköauton turvallisesti lähimmälle latauspisteelle. Matkan keskeytyessä hinaus- ja tiepalvelumme palvelee 24h seitsemänä päivänä viikossa niin arkena kuin pyhänäkin.

Polttoaineen toimittaminen

Kaikilla on joskus kiire, ja tällöin joku saattaa unohtaa vilkaista kojelautaa ennen lähtöä, joku voi taas luulla ehtivänsä vielä seuraavalle huoltoasemalle. Mikäli bensa loppuu kesken ajon, soita tienvarsiapu paikalle, me toimitamme sinulle polttoainetta nopeasti.

Renkaanvaihto

Renkaan puhkeaminen voi sattua helposti kaikkein varovaisemmallekin kuskille. Rengasrikon sattuessa tulemme kiireisesti paikalle ja vaihdamme auton alle auton oman vararenkaasi tai vaihtoehtoisesti paikkaamme sen, niin pääset jatkamaan matkaasi normaalisti.

Auton ovien avaus

Myös auton avainten sisälle jäämistä tapahtuu yllättävän usein. Tilanteessa auton ovia ei kannata lähteä riuhtomaan, vaan ammattitaitoinen apu on parempi tilata tiepalvelulta. Oikeiden työkalujen avulla avaamme auton ovet nopeasti ja turvallisesti, autoa vahingoittamatta.

Pienemmät auton korjaukset

Jos autosi pettää yllättäen, älä hätäänny. Korjaamme pieniä mekaanisia ongelmia tien päällä, lähes missä tahansa ja milloin tahansa. Aja rikkoutunut auto tien sivuun, jossa se ei aiheuta vahinkoa liikenteelle, ja soita osaava tiepalvelumme pikaisesti apuun.

Vakuutettuna voit saada hinauksen ja yleisimmät tiepalvelut ilmaiseksi

Jos matkasi keskeytyy teknisen vian vuoksi, autopalveluvakuutus kattaa useimmissa tapauksissa yleisimmät tiepalvelut eli paikan päällä tehtävät korjaustyöt, apuvirran antamisen ja auton nostamisen takaisin tielle.

Lisäksi autopalveluvakuutus korvaa hinauksen lähimmälle korjaamolle, kun kyseessä on tekninen vika tai on sattunut kolari tai ulosajo.

Näissä tilanteissa hinaus on sinulle täysin maksutonta, eikä esimerkiksi bonusten menettämistä tarvitse pelätä. Laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä ja toimimme yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa!

Jos vakuutusta ei ole, tarjoamme hinaus- ja tiepalvelut Kiteellä ja lähikunnissa erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Soita ja kysy tarjous!

Etkö ole varma, mitä vakuutuksesi korvaa? Soita meille, niin autamme ratkaisemaan asian.

Nopea 24h tienvarsiapu Kiteellä

Hinauspalvelu Kuittinen Oy
- Tarjoamamme tiepalvelut

Tiepalvelu kannattaa soittaa paikalle silloin, kun et tarvitse hinausta vaan nopeaa apua esimerkiksi auton akun lataamisessa (12V ja 24V järjestelmät), renkaanvaihdossa, polttoaineen toimittamisessa, tai jos olet vaikkapa lukinnut itsesi ulos ajoneuvosta.

Tiepalvelumme tavoitat samasta numerosta hinauspalvelun kanssa. Nopeimmin saat tienvarsiapua päätoimialueellamme (muun muassa paikkakunnilla Kitee, Rääkkylä ja Tohmajärvi), mutta liikumme vikkelästi myös muualle Etelä-, Keski- ja Pohjois-Karjalaan.

Hinauspalvelu Pohjois-Karjala. Tiepalvelu ja hinauspäivystys Kitee, Rääkkylä ja Tohmajärvi.

Takaamme nopean, osaavan
ja mutkattoman tiepalvelun!

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa tienvarsiavun 24 tuntia vuorokaudessa ja seitsemänä päivänä viikossa. Olemme osa Pohjoismaiden suurinta hinausketjua, Viking Assistancea. Soita meidän hinausautomme paikalle, takaamme nopean ja luotettavan tiepalvelun ja hinauksen Kiteellä sekä Pohjois-Karjalassa!

Tiepalvelu Kitee

Näin tiepalvelumme toimii

1.

24h tiepalvelu

Hinaus- ja tiepalvelumme päivystää 24/7 Kiteellä ja Pohjois-Karjalassa, mikäli jotain pääsee sattumaan

2.

Soita meille!

Kun tarvitset tiepalvelua, soita meille! Saat vikkelimmän tienvarsiavun Kiteellä ja lähistöllä ja pääset jatkamaan matkaasi äkkiä

3.

Tienvarsiapu

Toimitamme tiepalvelun avun tai vaihtoehtoisesti hinaamme autosi korjaamolle tai esimerkiksi latauspisteelle

Hinauspalvelu referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ei kait sitä parempaa vois toivoakkaan 👍Hyvä ja nopea palvelu, jos hinausta tarvihtee vaikka vähän syrjemmässäkin. Iso kiitos vielä avusta.

Marko P.

Äärimmäisen hyvä palvelu! 🤩

Sini S.

Jo useamman kerran kokeiltu palvelun luotettavuus, nopeus ja ammattitaito 👍

Tiia i.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy

Usein kysytyt kysymykset

Hinaus- ja tiepalvelumme toimialue kattaa Pohjois-Karjalan, Keski-Karjalan ja Etelä-Karjalan. Päätoimialueeseemme kuuluvat mm. Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti, Saari ja Parikkala.

Kuskaamme menopelisi tarpeen mukaan myös esimerkiksi Joensuuhun tai Savonlinnaan. Soita ja kysy hinausapua!

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa kattavasti tie- ja hinauspalveluita Pohjois-Karjalassa ja muualla Suomessa.

Autamme kaikissa autoiluongelmissa, kuten apuvirran antamisessa. Meiltä saat apua, jos autosi ei käynnisty, bensa loppuu kesken ajon, avaimet jäävät autoon tai auto luiskahtaa vahingossa ojaan!

Hinausauto lähtee välittömästi liikkeelle soittosi jälkeen, jos se vain on vapaana. Päivystämme 24/7 eli kalustomme on aina valmiina lähtöön. Pyrimme tietysti tulemaan mahdollisimman äkkiä paikalle.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa apua ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä, myös pyhinä. Soita meille heti vahingon sattuessa, palvelemme vakuutusyhtiöstä riippumatta.

Voit myös ottaa yhteyttä täällä.

Auton hinaus Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi, Joensuu, Savonlinna ja koko Pohjois-Karjala. 24/7 Viking hinaus.