Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

0400 278 000

Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

24h hinaus Tohmajärvi

Hinauspalvelu Tohmajärvi – nopea hinausapu Pohjois-Karjalassa

Nopea hinaus- ja tiepalvelu Tohmajärvellä ja lähiseudulla. Kuittiselta saat ammattitaitoista hinausapua 24/7!

24/7 hinausapu ja tiepalvelu Tohmajärvellä

Hinauspalvelu, jota haluat käyttää uudelleen

Tiedätkö sen tuskan, kun auto hajoaa kesken työmatkan, bensa loppuu tien päällä, auto luisuu tienpenkkaan, rengas puhkeaa, auto ei jostain syystä käynnisty aamulla tai ajoneuvosi osuu toiseen – tai toinen sinuun? Tällaisen vahingon sattuessa päivä menee usein pilalle.

Myöhässä, jumissa ja ärsyyntyneenä haluat palata tien päälle mahdollisimman nopeasti. Tähän kuitenkin tarvitset luotettavan hinauspalvelun, jolla on vaadittava ammattitaito ja kalusto tulla suorittamaan hinaus tai tiepalvelu mahdollisimman äkkiä ja turvallisesti autoa vahingoittamatta.

Oli ongelman syy mikä tahansa, osaava ja ystävällinen Hinauspalvelu Kuittinen saa sinut takaisin tien päälle ja jatkamaan normaalia elämää alta aikayksikön. Meiltä saat aina luotettavaa ja ammattitaitoista hinaus- ja tiepalvelua, joka ei turhia viivyttele!

Tohmajärven lisäksi kiidämme erityisen ripeästi muun muassa seuraaville paikkakunnille: Kitee, Rääkkylä, Kesälahti, Saari ja Parikkala, mutta liikumme nopeasti myös muualle Etelä-, Keski- ja Pohjois-Karjalaan.

Ammattitaitoinen palvelu 24h

Nopea ja mutkaton hinaus

Kilpailukykyinen hinta

Miten auton hinaus toimii, jos minulla on vakuutus?

Jos sinulla on hinaus- tai autopalveluvakuutus, hinauspalvelu ei maksa sinulle mitään.

Hinaamme tällöin ajoneuvosi lähimmälle korjaamolle tai yritämme korjata sen tien päällä. Laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä, joten sinulle ei synny kustannettavia kuluja.

Miten auton hinaus toimii, jos minulla ei ole vakuutusta?

Jos sinulla ei ole hinaus- tai tiepalvelua kattavaa kaskovakuutusta, tarjoamme kyseiset palvelut kilpailukykyiseen hintaan.

Tyypillisesti henkilöauton hinauksen hinta alkaa arkipäivisin klo 7-16 noin 120 eurosta. Hinauksen hintaan vaikuttavat ajankohdan lisäksi ajoneuvon kokoluokka ja käytetty aika tai kilometrit.

Soita ja kysy tarjous!

Hinaus- ja tiepalvelu Tohmajärvi

Kaipaatko varmasti luotettavaa hinauspalvelua Tohmajärvellä?

Hinauspalvelu Kuittinen auttaa sinua saamaan tarvitsemasi tienvarsiavun ja hinauspalvelun 7 päivää viikossa, 24 tuntia vuorokaudessa.

Soita numeroon 0400 278 000 ja tilaa ripeä hinausapu Tohmajärvelle tai lähiseudulle!

Tiepalvelu ja hinausapu 24h Tohmajärvellä

Olemme nopein hinauspalvelu Pohjois-Karjalassa!

Ripeä Hinauspalvelu Kuittinen Oy huolehtii monenlaiset ajoneuvot määränpäähänsä yhtä huolellisesti kuin ne olisivat omiamme. Pystymme auttamaan vuorokauden ympäri lähes kaikissa hinaustilanteissa:

Hinauspalvelu Pohjois-Karjala. Tiepalvelu ja hinauspäivystys Kitee, Rääkkylä ja Tohmajärvi.
24/7 PÄIVYSTÄVÄ hinausapu Tohmajärvi

Näin hinauspalvelu toimii

1.

24/7 hinausapu

Hinauspalvelumme päivystää 24/7 Kiteellä sekä Keski-, Pohjois- ja Etelä-Karjalassa, mikäli jotain pääsee sinulle sattumaan

2.

Soita meille!

Kun tarvitset hinausta, soita meille! Saat nopeimman hinausavun Pohjois-Karjalassa ja pääset jatkamaan matkaasi äkkiä

3.

Auton hinaus

Hinaamme autosi turvallisesti ja viivyttelemättä haluttuun paikkaan – kotiin, korjaamolle tai lähimpään merkkiliikkeeseen

Tarjoamme nopean, osaavan
ja mutkattoman palvelun!

Päivystämme 24h ja kiidämme ripeästi paikalle, tarvitsitpa hinausapua tai tiepalvelua sitten tien päällä, kotipihassa Tohmajärvellä tai missä vain!

Hinaus- ja tiepalvelu Rääkkylän alueella

Nopea hinausapu Tohmajärvellä

Ripeä hinaus

Kun matkasi keskeytyy yllättäen, soita meille! Automme lähtee välittömästi liikkeelle, mikäli se on vapaana.

Mutkaton prosessi

Ammattilaisemme hinaavat autosi haluttuun paikkaan nopeasti, turvallisesti ja mutkattomasti.

24h hinauspäivystys

Kun tarvitset apua, me tulemme paikalle. Päivystämme ympäri vuorokauden, myös pyhinä ja viikonloppuisin!

Laaja toimialue

Tarjoamme 24/7 hinauspalvelua Pohjois-Karjalassa ja Etelä-Karjalassa. Tarvittaessa kuskaamme ajoneuvosi lähimpään merkkiliikkeeseen esimerkiksi Joensuuhun tai Savonlinnaan.

Nopea tiepalvelu

Autamme myös silloin, kun rengasrikko iskee yllättäen, auto ei käynnisty, bensa loppuu tien päällä tai on tapahtunut esimerkiksi ulosajo. Jos sinulla on autopalvelu- tai hinausvakuutus, on palvelumme maksuton.

Hinaamme melkein mitä vain!

Hinaamme mopot, mopoautot, moottoripyörät, henkilöautot, perävaunut, pakettiautot, matkailuautot, kevyt kuorma-autot, kuorma-autot 15 tonniin saakka, traktorit sekä erilaiset koneet ja tavarat.

Hinaus- ja tiepalvelu referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ei kait sitä parempaa vois toivoakkaan 👍Hyvä ja nopea palvelu, jos hinausta tarvihtee vaikka vähän syrjemmässäkin. Iso kiitos vielä avusta.

Marko P.

Äärimmäisen hyvä palvelu! 🤩

Sini S.

Jo useamman kerran kokeiltu palvelun luotettavuus, nopeus ja ammattitaito 👍

Tiia i.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy

Usein kysytyt kysymykset

Hinaus- ja tiepalvelumme toimialue kattaa koko Pohjois-Karjalan, Keski-Karjalan ja Etelä-Karjalan. Päätoimialueeseemme kuuluvat mm. Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti, Saari ja Parikkala.

Kuskaamme menopelisi tarpeen mukaan esimerkiksi Kiteeltä lähimpään korjaamoon, kotiin tai merkkiliikkeeseen Joensuuhun tai Savonlinnaan.

Soita ja kysy hinausapua!

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa kattavasti tie- ja hinauspalveluita Pohjois-Karjalassa ja muualla Suomessa.

Autamme kaikissa autoiluongelmissa, kuten apuvirran antamisessa. Meiltä saat apua, jos autosi ei käynnisty, bensa loppuu kesken ajon, avaimet jäävät autoon tai auto luiskahtaa vahingossa ojaan!

Hinausauto lähtee välittömästi liikkeelle soittosi jälkeen, jos se vain on vapaana. Päivystämme 24/7 eli kalustomme on aina valmiina lähtöön. Pyrimme tietysti tulemaan mahdollisimman äkkiä paikalle.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa apua ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä, myös pyhinä. Soita meille heti vahingon sattuessa, palvelemme vakuutusyhtiöstä riippumatta.

Voit myös ottaa yhteyttä täällä.

Auton hinaus Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi, Joensuu, Savonlinna ja koko Pohjois-Karjala. 24/7 Viking hinaus.