Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Rc-autot ja tarvikkeet pohjois-karjala

RC-autokauppa Pohjois-Karjala

Laadukkaat RC-autot ja tarvikkeet

Laaja valikoima

Meiltä saat edulliset aloittelijan Absiman tai tosiharrastajan ARRMA:n RC-autot. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat RC-autojen varaosat, tarvikkeet, akut ja laturit. Kaikki autot ovat huippulaadukkaita ja suorituskyky on aina luokkansa parasta!

Absiman autot

Absiman autoilla on todella helppoa aloittaa uusi harrastus. Autoihin on saatavilla kattava varaosavalikoima, jonka ansiosta ne kestävät vielä kauemmin kuin yleensä! Saat esim. Absima Racing 1/14 ajovalmiin auton edulliseen hintaan 99,95€.

ARRMA RC-autot

ARRMA:n autot sopivat kokeneemmalle harrastajalle! ARRMA on yksi maailman suurimmista ja nopeimmin kasvavista RC-automerkeistä, joka on nopeasti noussut yhdeksi parhaimmaksi ajovalmiiden RTR autojen merkiksi.

Autot harrastelijalle ja vaativaan käyttöön

ARRMA:n autot sijoittuvat kahteen ryhmään, edulliset Mega sarjan autot ja huipputehokkaat BLX sarjan autot (noin 100km/h huippunopeudella).

Luotettavat RC-autot

ARRMA:n nykyiset autot ovat erittäin kestäviä ja suorituskykyisiä. Autot ovat ajovalmiita, sillä ne toimivat todella hyvin heti, ilman isompaa virittelyä. Jos haluat luotettavan ja ajovalmiin RC-auton, kannattaa tutustua merkkiin!

Kovat suunnittelijat

ARRMA:n autot ovat suunnitelleet kilpapuolen suunnittelijat, jotka tietävät, mitä RC-autolta vaaditaan. Tiimi koostuu samasta ryhmästä, jotka suunnittelivat maailmanmestaruuksia voittaneita Team Durangon kilpa-autoja.

Pohjois-Karjalan
ainoa RC autokauppa

Pohjois-Karjalan ainoa RC-kauppa palvelee hinauspalvelun asemapaikalla! Valikoimaan kuuluvat edulliset Absiman ja tosiharrastajan ARRMA:n rc autot, sekä varaosat, tarvikkeet, akut ja laturit.

Meiltä saat esimerkiksi legendaariset isot 1/8 koon autot kuten ARRMA Kraton, Talion, Typhon, Notorious, todella hyvät 1/10 autot kuten 4×4 Granite, Big Rock, Senton, Vorteks ja Typhon, ISOT 1/5 koon monsterit Kraton ja Outcast sekä markkinoiden hurjimmat 1/7 koon On-Road autot (kuten Infraction ja Felony).

Palvelemme myös viikonloppuisin ja iltaisin. Myymälämme on kotimyymälä, joten soitathan hinauspalvelun numeroon ennen tuloasi!

nyt saatavilla myös 3D-tulostetut insertit crawlereihin!

1.9"x4.19" Soft
1.9"x4.19" Medium
1.9"x4.75" Soft
1.9"x4.75" Medium

Kokoina 1.9″x4.19″ ja 1.9″x4.75″. Molemmissa kokoluokissa saatavilla 2 eri kovuutta. Insertit on vedenpitäviä ja hyvin kulutusta kestävät.

4.19″ Soft-versio sopii kevyempiin alle 3,5kg autoihin ja Medium-versio painavempiin, toimii hyvin esim. 4kg autossa.

4.75″ Soft toimii parhaiten alle 3kg autoissa ja kalliokiipeilyssä. Medium-versio käy painavin autoihin, testattu 4.6kg Sherpalla.

Hinnat:
– 4.19″: 20€/pari
– 4.75″: 25€/pari
+ Toimituskulut 6.90€ tai nouto Kiteeltä
– Hinnat sis. alv. 24%

 

Verkkokauppaa ei vielä ole, joten tilaukset sähköpostitse: info@hinauspalvelukuittinen.fi. Vastaan sähköpostiin laskulla ja suorituksen ilmestyttyä tilille, lähtee paketti Postiin, mikäli tuotetta on varastossa. Huom! Toimitustapana tällä hetkellä vain Posti.

Huom! Inserttien väri voi vaihdella saatavilla olevan filamentin mukaan. Tuotteita on testattu jonkin verran, mutta kaikenlainen palaute niiden toimivuuteen otetaan mielellään vastaan.

Toimitusajoissa voi olla viivettä, koska käytössä tällä hetkellä vain yksi tulostin ja tulostuksia tehdään aina silloin kun vaan on mahdollista.

RC-autot ja tarvikkeet Kitee ja Tohmajärvi

Näin myymälämme toimii

1.

Soita meille!

Myymälämme on kotimyymälä, joten soitathan ennen tuloasi! Palvelemme myös viikonloppuisin ja iltaisin

2.

Tutustu valikoimaamme

Tule tutustumaan edullisiin, huippulaadukkaisiin RC-autoihin ja tarvikkeisiin (kuten ARRMA ja Absima)

3.

Autot vaativiinkin tarpeisiin

RC-autoilla on helppoa ja edullista aloittaa uusi harrastus! Meiltä löytyy autoja myös kokeneelle harrastajalle

Referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ei kait sitä parempaa vois toivoakkaan 👍Hyvä ja nopea palvelu, jos hinausta tarvihtee vaikka vähän syrjemmässäkin. Iso kiitos vielä avusta.

Marko P.

Äärimmäisen hyvä palvelu! 🤩

Sini S.

Jo useamman kerran kokeiltu palvelun luotettavuus, nopeus ja ammattitaito 👍

Tiia i.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy

Usein kysytyt kysymykset

Hinaus- ja tiepalvelumme toimialue kattaa koko Pohjois-Karjalan, Keski-Karjalan ja Etelä-Karjalan. Päätoimialueeseemme kuuluvat mm. Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti, Saari ja Parikkala.

Kuskaamme menopelisi tarpeen mukaan esimerkiksi Kiteeltä lähimpään korjaamoon, kotiin tai merkkiliikkeeseen Joensuuhun tai Savonlinnaan.

Soita ja kysy hinausapua!

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa kattavasti tie- ja hinauspalveluita Pohjois-Karjalassa ja muualla Suomessa. Kauttamme voit myös hankkia myös RC-autoja.

Autamme kaikissa autoiluongelmissa, kuten apuvirran antamisessa. Meiltä saat apua, jos autosi ei käynnisty, bensa loppuu kesken ajon, avaimet jäävät autoon tai auto luiskahtaa vahingossa ojaan!

Hinausauto lähtee välittömästi liikkeelle soittosi jälkeen, jos se vain on vapaana. Päivystämme 24/7 eli kalustomme on aina valmiina lähtöön. Pyrimme tietysti tulemaan mahdollisimman äkkiä paikalle.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa apua ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä, myös pyhinä. Soita meille heti vahingon sattuessa, palvelemme vakuutusyhtiöstä riippumatta.

Voit myös ottaa yhteyttä täällä.

Osta RC-autot Pohjois-Karjalassa. ARRMA ja Absima RC-autot