Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

0400 278 000

Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

3d-tulostetut RC-crawlereiden insertit

laadukkaat 3D-tulostetut insertit crawlereihin!

1.9"x4.19" Soft
1.9"x4.19" Medium
1.9"x4.75" Soft
1.9"x4.75" Medium

Kokoina 1.9″x4.19″ ja 1.9″x4.75″. Molemmissa kokoluokissa saatavilla 2 eri kovuutta. Insertit on vedenpitäviä ja hyvin kulutusta kestävät.

4.19″ Soft-versio sopii kevyempiin alle 3,5kg autoihin ja Medium-versio painavempiin, toimii hyvin esim. 4kg autossa.

4.75″ Soft toimii parhaiten alle 3kg autoissa ja kalliokiipeilyssä. Medium-versio käy painavin autoihin, testattu 4.6kg Sherpalla.

Jos listalta ei löydy sinun renkaalle sopivaa inserttiä, laita postia ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. Esim. Jconcepts Ruptures-renkaalle sopivia inserttejä löytyy myös!

Hinnat:
– 4.19″: 20€/pari
– 4.75″: 25€/pari
+ Toimituskulut 6.90€ tai nouto Kiteeltä
– Hinnat sis. alv. 24%

Verkkokauppaa ei vielä ole, joten tilaukset sähköpostitse: info@hinauspalvelukuittinen.fi. Vastaan sähköpostiin laskulla ja suorituksen ilmestyttyä tilille, lähtee paketti Postiin, mikäli tuotetta on varastossa. Huom! Toimitustapana tällä hetkellä vain Posti.

Huom! Inserttien väri voi vaihdella saatavilla olevan filamentin mukaan. Tuotteita on testattu jonkin verran, mutta kaikenlainen palaute niiden toimivuuteen otetaan mielellään vastaan.

Toimitusajoissa voi olla viivettä, koska käytössä tällä hetkellä vain yksi tulostin ja tulostuksia tehdään aina silloin kun vaan on mahdollista.

RC-autot ja tarvikkeet Kitee ja Tohmajärvi

Näin myymälämme toimii

Referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ei kait sitä parempaa vois toivoakkaan 👍Hyvä ja nopea palvelu, jos hinausta tarvihtee vaikka vähän syrjemmässäkin. Iso kiitos vielä avusta.

Marko P.

Äärimmäisen hyvä palvelu! 🤩

Sini S.

Jo useamman kerran kokeiltu palvelun luotettavuus, nopeus ja ammattitaito 👍

Tiia i.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy

Usein kysytyt kysymykset

Hinaus- ja tiepalvelumme toimialue kattaa koko Pohjois-Karjalan, Keski-Karjalan ja Etelä-Karjalan. Päätoimialueeseemme kuuluvat mm. Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti, Saari ja Parikkala.

Kuskaamme menopelisi tarpeen mukaan esimerkiksi Kiteeltä lähimpään korjaamoon, kotiin tai merkkiliikkeeseen Joensuuhun tai Savonlinnaan.

Soita ja kysy hinausapua!

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa kattavasti tie- ja hinauspalveluita Pohjois-Karjalassa ja muualla Suomessa. Kauttamme voit myös hankkia myös RC-autoja.

Autamme kaikissa autoiluongelmissa, kuten apuvirran antamisessa. Meiltä saat apua, jos autosi ei käynnisty, bensa loppuu kesken ajon, avaimet jäävät autoon tai auto luiskahtaa vahingossa ojaan!

Hinausauto lähtee välittömästi liikkeelle soittosi jälkeen, jos se vain on vapaana. Päivystämme 24/7 eli kalustomme on aina valmiina lähtöön. Pyrimme tietysti tulemaan mahdollisimman äkkiä paikalle.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa apua ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä, myös pyhinä. Soita meille heti vahingon sattuessa, palvelemme vakuutusyhtiöstä riippumatta.

Voit myös ottaa yhteyttä täällä.

Osta RC-autot Pohjois-Karjalassa. ARRMA ja Absima RC-autot