Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

0400 278 000

Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Hinausauto Kitee, rääkkylä ja tohmajärvi

Hinausauto Keski-Karjala

24h hinausautomme toimialueet

Hinausauto

Hinausautomme toimialueisiin kuuluu Kitee, Kesälahti, Tohmajärvi, Rääkkylä, Saari ja Parikkala. Kuskaamme menopelisi myös esim. Joensuuhun tai Savonlinnaan!

Keski-Karjala

Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa vikkelää hinauspalvelua koko Keski-Karjalan alueella. Ajamme sukkelasti kaikkiin pitäjiin!

Tiepalvelua 24/7

Pelastamme sinut ja autosi pulasta ripeästi juuri silloin kun apua tarvitset. Kun haluat vikkelää hinaus- tai tiepalvelua, soita meille!

Taatusti nopea palvelu

Sikäli kun automme on vapaana, palvelumme kautta löydät hinausauton Kiteeseen, Tohmajärvelle, Rääkkylään sekä muualle Karjalan alueelle.

Yksinkertainen apu

Meiltä saat apua aina nopeasti ja turvallisesti. Teemme yhteistyötä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

Hinausauto 24/7

Hinausautomme on valmiina joka päivä kellon ympäri, jotta pääset jatkamaan mukavasti matkaasi. Palvelemme myös viikonloppuisin ja pyhinä!

Jatkuvasti päivystävä Hinausauto - Kitee, rääkkylä, tohmajärvi

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa luotettavaa tie- ja hinauspalvelua. Hinausautomme päivystää sinua varten kellon ympäri ja vuoden jokaisena päivänä Pohjois- ja Keski-Karjalassa.

Alueen nopein hinausauto palvelee laajasti ympäri Keski-Karjalaa – toimialueeseemme kuuluvat esimerkiksi Tohmajärvi, Kitee, Rääkkylä, Kesälahti, Parikkala, Savonlinna ja Joensuu. Tarvittaessa kuljetamme henkilöauton tai muun kulkupelin myös muualle, kerro vain minne!

Kun kohtaat ongelmia tien päällä, kysy ensin meiltä apua. Palvelemme kaikkia asiakkaita vakuutusyhtiöstä riippumatta.

Mikäli vakuutuksesi ei kata hinauspalvelua, tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen hinnan. Soita ja kysy tarjous!

Näin palvelumme toimii

1.

24h Hinausauto

Hinaus- ja tiepalvelumme päivystää 24/7 Pohjois- ja Keski-Karjalassa. Kiidämme ripeästi apuun juuri silloin kun apua tarvitsee kelloon ja kalenteriin katsomatta.

2.

Soita meille!

Kun tarvitset hinausautoa, soita meille! Saat nopeimman hinausavun Keski-Karjalassa ja pääset jatkamaan matkaasi äkkiä

3.

Auton hinauspalvelu

Hinaamme autosi nopeasti ja turvallisesti haluttuun paikkaan – Kuten merkkiliikkeeseen, kotipihaan tai autokorjaamolle.

Tie- ja hinauspalvelu referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ei kait sitä parempaa vois toivoakkaan 👍Hyvä ja nopea palvelu, jos hinausta tarvihtee vaikka vähän syrjemmässäkin. Iso kiitos vielä avusta.

Marko P.

Äärimmäisen hyvä palvelu! 🤩

Sini S.

Jo useamman kerran kokeiltu palvelun luotettavuus, nopeus ja ammattitaito 👍

Tiia i.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy

Usein kysytyt kysymykset

Hinaus- ja tiepalvelumme toimialue kattaa koko Pohjois-Karjalan, Keski-Karjalan ja Etelä-Karjalan. Päätoimialueeseemme kuuluvat mm. Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti, Saari ja Parikkala.

Kuskaamme menopelisi tarpeen mukaan esimerkiksi Kiteeltä lähimpään korjaamoon, kotiin tai merkkiliikkeeseen Joensuuhun tai Savonlinnaan.

Soita ja kysy hinausapua!

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa kattavasti tie- ja hinauspalveluita Pohjois-Karjalassa ja muualla Suomessa.

Autamme kaikissa autoiluongelmissa, kuten apuvirran antamisessa. Meiltä saat apua, jos autosi ei käynnisty, bensa loppuu kesken ajon, avaimet jäävät autoon tai auto luiskahtaa vahingossa ojaan!

Hinausauto lähtee välittömästi liikkeelle soittosi jälkeen, jos se vain on vapaana. Päivystämme 24/7 eli kalustomme on aina valmiina lähtöön. Pyrimme tietysti tulemaan mahdollisimman äkkiä paikalle.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa apua ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä, myös pyhinä. Soita meille heti vahingon sattuessa, palvelemme vakuutusyhtiöstä riippumatta.

Voit myös ottaa yhteyttä täällä.

Auton hinaus Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi, Joensuu, Savonlinna ja koko Pohjois-Karjala. 24/7 Viking hinaus.