Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Toimialue

Pohjois-Karjala

Soita meille

040 170 8344

Hinausauto Kitee, rääkkylä ja tohmajärvi

Hinausauto Keski-Karjala

24h hinausautomme toimialueet

Hinausauto

Hinausautomme toimialueisiin kuuluu Kitee, Kesälahti, Tohmajärvi, Rääkkylä, Saari ja Parikkala. Kuskaamme menopelisi myös esim. Joensuuhun tai Savonlinnaan!

Keski-Karjala

Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa vikkelää hinauspalvelua koko Keski-Karjalan alueella. Ajamme sukkelasti kaikkiin pitäjiin!

Tiepalvelua 24/7

Pelastamme sinut ja autosi pulasta ripeästi juuri silloin kun apua tarvitset. Kun haluat vikkelää hinaus- tai tiepalvelua, soita meille!

Taatusti nopea palvelu

Sikäli kun automme on vapaana, palvelumme kautta löydät hinausauton Kiteeseen, Tohmajärvelle, Rääkkylään sekä muualle Karjalan alueelle.

Yksinkertainen apu

Meiltä saat apua aina nopeasti ja turvallisesti. Teemme yhteistyötä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

Hinausauto 24/7

Hinausautomme on valmiina joka päivä kellon ympäri, jotta pääset jatkamaan mukavasti matkaasi. Palvelemme myös viikonloppuisin ja pyhinä!

Jatkuvasti päivystävä Hinausauto - Kitee, rääkkylä, tohmajärvi

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa nopeaa tie- ja hinauspalvelua. Hinausauto päivystää kellon ympäri Pohjois- ja Keski-Karjalaa vuoden jokaisena päivänä! Kiteen nopein hinausauto palvelee laajasti ympäri Keski-Karjalaa – toimialueisiimme kuuluvat esimerkiksi Tohmajärvi, Kitee, Rääkkylä, Kesälahti, Parikkala, Savonlinna ja Joensuu.

Jos kohtaat ongelmia missä vaan, milloin vaan, voit aina tiedustella meiltä apua. Näin pääset äkkiä jatkamaan matkantekoa – nopeasti ja vaivattomasti! Tarvittaessa kuljetamme autosi merkkiliikkeeseen esimerkiksi Joensuuhun tai Savonlinnaan.

Mikäli vakuutuksesi ei kata palveluamme, tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen hinnan. Soita ja kysy tarjous!

Näin palvelumme toimii

1.

24h Hinausauto

Hinaus- ja tiepalvelumme päivystää 24/7 Pohjois- ja Keski-Karjalassa. Kiidämme ripeästi apuun juuri silloin kun apua tarvitsee kelloon ja kalenteriin katsomatta.

2.

Soita meille!

Kun tarvitset hinausautoa, soita meille! Saat nopeimman hinausavun Keski-Karjalassa ja pääset jatkamaan matkaasi äkkiä

3.

Auton hinauspalvelu

Hinaamme autosi nopeasti ja turvallisesti haluttuun paikkaan – Kuten merkkiliikkeeseen, kotipihaan tai autokorjaamolle.

Referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ei kait sitä parempaa vois toivoakkaan 👍Hyvä ja nopea palvelu, jos hinausta tarvihtee vaikka vähän syrjemmässäkin. Iso kiitos vielä avusta.

Marko P.

Äärimmäisen hyvä palvelu! 🤩

Sini S.

Jo useamman kerran kokeiltu palvelun luotettavuus, nopeus ja ammattitaito 👍

Tiia i.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy

Usein kysytyt kysymykset

Hinaus- ja tiepalvelumme toimialueeseen kuuluu Pohjois- Etelä- ja Keski-Karjala. Hinausauton päätoimialueeseen kuuluu mm. Kitee, Kesälahti, Tohmajärvi, Rääkkylä, Saari, Parikkala. Kuskaamme menopelisi myös esimerkiksi merkkiliikkeeseen Joensuuhun tai Savonlinnaan. Palvelemme tarpeen mukaan juuri siellä, missä apua kaivataan.

Kiteeläinen Hinauspalvelu Kuittinen Oy tarjoaa hinaus- ja tiepalveluita Pohjois-Karjalassa ja tarvittaessa missä vaan. Autamme myös muissa autoiluongelmissa, kuten apuvirran antamisessa. Meiltä saat apua, jos autosi ei käynnisty, avaimet jäävät lukittuun autoon, tai auto luiskahtaa ojaan!

Automme lähtee välittömästi liikkeelle soittosi jälkeen, mikäli se on vapaana. Meiltä saat aina apua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Olemme paikalla vuorokauden ympäri ja hinausautomme on aina valmiina lähtöön, jotta pääsisit jatkamaan matkaasi pian!