Auton hinaus- ja tiepalvelua Kiteellä ja lähikunnissa 24h

Hinauspalvelu Kuittinen Oy:n osaavat kuljettajat ja varma kalusto takaavat turvalliset hinaukset 24h vuorokaudessa. Tarjoamme hinaus- ja tiepalvelua Kiteellä ja lähikunnissa. Nopein apu Keski-Karjalassa! Tutustu kalustoomme ja kysy lisää.

Saimme vuoden 2019 alussa käyttöön uuden nykyaikaisen Mercedes Benz Atego-hinausauton. Auto on 15 tonnin alustalla ja vahvan 5 tonnin puomin ansiosta pystymme nyt kuljettamaan myös kuorma-autoja (esim. puoliperävaunun vetoauto kulkee vaivattomasti). Mersussa on lavakantavuus noin 5800 kg ja se on varusteltu 5 tonnin lavavinssillä, sekä 7 tonnin runkovinssillä. Pitkässä liukulavassa on hydrauliset ajosillat, joiden avulla pitkät ja matalat autot on helppo ja nopea lastata kyytiin. Autolla kulkee 2 autoa samanaikaisesti ja myös auto + perävaunu kulkee kevyesti samalla kyydillä.

Vara-autona on 12 tonnin kokonaismassalla oleva Volvo FL 612 kuorma-auto, joka on varusteltu kahdella 6 tonnin vinssillä, liukulavalla, sekä 2,5 tonnin puomilla, joten 2 auton samanaikainen hinaus järjestyy vaivatta. Puomissa myös irroitettava vetokoukku, joten auton ja perävaunun kuljetus samaan aikaan onnistuu helposti.