Hinausapua Kiteellä ja koko Keski-Karjalan alueella

Sattuiko tien päällä vahinko vai iskikö autoon yllättävä vika? Joskus matka katkeaa äkillisesti ja tarvitaan autolle hinausapua. Vakuutuksenne sisältäessä hinausvakuutuksen/autopalvelun, voitte soittaa suoraan meille ja hoidamme asioinnin vakuutusyhtiön kanssa. Hinauspalvelu Kuittinen Oy hinaa esimerkiksi mopot, mopoautot, moottoripyörät, henkilöautot, pakettiautot, matkailuautot ja kevyt kuorma-autot, sekä sopimuksesta kuljettaa myös erilaiset koneet ja tavarat. Toimimme joustavasti kaikissa Keski-Karjalan pitäjissä ja tarvittaessa kauempanakin.

Toimimme yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa ja vahinkotapauksissa voit soittaa suoraan meille. Usein kasko- ja osakaskovakuutus sisältää hinausturvan/autopalvelun, tällöin laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä. Hinausturvassa/autopalvelussa ei ole omavastuuta, eikä bonusmenetyksiä, joten asiakkaalle ei kerry mitään kuluja.

Mikäli vakuutusta ei ole, suoritamme hinaukset erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Maksutapoina käy käteinen, pankkikortti, lasku ja jopa osamaksukin on mahdollinen. Laskutus ja osamaksu vaatii myönteisen luottopäätöksen.

Nopeaa hinausapua kellon ympäri

Panostamme osaavaan, nopeaan ja mutkattomaan palveluun. Tarjoamme hinausapua Pohjois- ja Etelä-Karjalan alueella ja myös Venäjän puolella. Toimialueeseemme kuuluvat mm. Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä, Joensuu, Kesälahti, Uukuniemi, Saari, Parikkala ja Punkaharju.

Voimme suoralaskuttaa mm. seuraavia vakuutusyhtiöitä: LähiTapiola, OP Vakuutus (Pohjola), IF, Fennia, Folksam, Turva, Pohjantähti ja Volvia. Kaikki kotimaiset yhtiöt on käytössämme!

Soita ja tilaa hinausapu 24 h!

Kun tarvitset hinausapua, soita Hinauspalvelu Kuittinen Oy hätiin! Tulemme nopeasti paikalle ja hinaamme menopelisi haluttuun paikkaan tai lähimmälle korjaamolle.