Hinauspalvelu Kuittinen Oy on ainoa Kiteeläinen 24h hinausyritys!

Sattuiko tien päällä vahinko vai iskikö autoon yllättävä vika? Joskus matka katkeaa äkillisesti ja tarvitaan autolle hinausapua. Meiltä saatte nopeimman avun Keski-Karjalassa 24h, myös viikonloppuisin ja pyhinä! Vakuutuksenne sisältäessä hinausvakuutuksen/autopalvelun, voitte soittaa suoraan meille ja auto lähtee välittömästi liikkeelle.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy hinaa esimerkiksi

• mopot

• mopoautot

• moottoripyörät

• henkilöautot

• pakettiautot

• matkailuautot

• kevyt kuorma-autot

• useimmissa tapauksissa myös autoon kytketty perävaunu kulkee samalla kyydillä

• sopimuksesta kuljetamme myös erilaiset koneet ja tavarat.

Palvelemme joustavasti kaikissa Keski-Karjalan pitäjissä ja tarvittaessa kauempanakin. Hinaukset myös Venäjältä!

Toimimme yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa ja vahinkotapauksissa voit soittaa suoraan meille. Usein kasko- ja osakaskovakuutus sisältää hinausturvan/autopalvelun, tällöin laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä. Hinausturvassa/autopalvelussa ei ole omavastuuta, eikä bonusmenetyksiä, joten asiakkaalle ei kerry mitään kuluja. Jos epäilyttää korvaako vakuutuksenne hinauksen, kannattaa soittaa meille ja selvitetään asia.

Mikäli vakuutusta ei ole, suoritamme hinaukset erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Maksutapoina käy käteinen, pankkikortti, lasku ja jopa osamaksukin on mahdollinen. Laskutus ja osamaksu vaatii myönteisen luottopäätöksen.

Nopeaa hinausapua kellon ympäri

Panostamme osaavaan, nopeaan ja mutkattomaan palveluun. Päivystys 24h vuoden jokaisena päivänä. Tarjoamme hinausapua Pohjois- ja Etelä-Karjalan alueella ja myös Venäjän puolella. Toimialueeseemme kuuluvat mm. Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti, Uukuniemi, Saari, Parikkala ja Punkaharju.

Toimimme yhteistyössä mm. seuraavien vakuutusyhtiöiden kanssa: LähiTapiola, OP Vakuutus (Pohjola), IF, Fennia, Folksam, Turva, Pohjantähti ja Volvia. Kaikki kotimaiset yhtiöt on käytettävissämme!

Soita ja tilaa hinausapu 24 h!

Kun tarvitset hinausapua, soita Hinauspalvelu Kuittinen Oy hätiin! Saavumme nopeasti paikalle ja hinaamme menopelisi haluttuun paikkaan tai lähimmälle korjaamolle. Toimimme yhteistyössä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.