Nopein apu Keski-Karjalassa 24h! Yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Myös tiepalvelumme auttaa ympäri vuorokauden!

Sattuiko tien päällä vahinko vai iskikö autoon yllättävä vika? Joskus matka katkeaa äkillisesti ja tarvitaan autolle hinausapua tai tiepalvelua. Meiltä saatte nopeimman avun Keski-Karjalassa 24h, myös viikonloppuisin ja pyhinä! Vakuutuksenne sisältäessä hinausvakuutuksen/autopalvelun, voitte soittaa suoraan meille ja auto lähtee välittömästi liikkeelle. Tiepalvelumme auttaa vaikkapa kun rengasrikko iskee yllättäen, myös pienet tekniset remontit onnistuu tien päällä. Ulosajotapauksissa vinssaamme auton turvallisesti takaisin tielle ja usein asiakas pääsee jatkamaan matkaa, tämäkin palvelu on asiakkaalle täysin kuluton palvelu, mikäli autossa on tämän korvaava vakuutus.

Hinauspalvelu Kuittinen Oy hinaa esimerkiksi

• Mopot

• Mopoautot

• Moottoripyörät

• Henkilöautot

• Pakettiautot

• Matkailuautot

• Kevyt kuorma-autot

• Kuorma-autot 15 tonniin saakka

• Useimmissa tapauksissa myös autoon kytketty perävaunu kulkee samalla kyydillä

• Kuljetamme myös erilaiset koneet ja tavarat, esim. traktorit

Palvelemme joustavasti kaikissa Keski-Karjalan pitäjissä ja tarvittaessa kauempanakin. Hinaukset myös Venäjältä!

Toimimme yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa ja vahinkotapauksissa voit soittaa suoraan meille. Usein kasko- ja osakaskovakuutus sisältää hinausturvan/autopalvelun, tällöin laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä. Hinausturvassa/autopalvelussa ei ole omavastuuta, eikä bonusmenetyksiä, joten asiakkaalle ei kerry mitään kuluja. Jos epäilyttää korvaako vakuutuksenne hinauksen, kannattaa soittaa meille ja selvitetään asia.

Mikäli vakuutusta ei ole, suoritamme hinaukset erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Hintaan vaikuttaa hinattavan ajoneuvon massa, hinauksen kokonaismatka sekä vuorokaudenaika. Luonnollisesti virka-ajan ulkopuolella hinta on korkeampi. Tyypillinen ns. lähisiirto kustantaa henkilöautolle arkipäivänä klo 7-16 välisenä aikana noin 100€.  Maksutapoina käy käteinen, pankkikortti, lasku ja jopa osamaksukin on mahdollinen. Laskutus ja osamaksu vaatii myönteisen luottopäätöksen. Soita ja kysy tarjous!

Nopeaa hinausapua kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä!

Panostamme osaavaan, nopeaan ja mutkattomaan palveluun. Päivystys 24h vuoden jokaisena päivänä. Tarjoamme hinausapua ja tiepalvelua Pohjois- ja Etelä-Karjalan alueella ja myös Venäjän puolella. Toimialueeseemme kuuluvat mm. Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti, Uukuniemi, Saari, Parikkala ja Punkaharju.

Toimimme yhteistyössä mm. seuraavien vakuutusyhtiöiden kanssa: LähiTapiola, OP Vakuutus (Pohjola), IF, Fennia, Folksam, Turva, Pohjantähti ja Volvia. Kaikki kotimaiset yhtiöt on käytettävissämme!

Soita ja tilaa hinaus- tai tiepalvelu 24 h!

Kun tarvitset hinausapua, soita Hinauspalvelu Kuittinen Oy hätiin! Saavumme nopeasti paikalle ja hinaamme menopelisi haluttuun paikkaan tai lähimmälle korjaamolle. Ulosajossa selvitään usein vain auton vinssaamisella takaisin tielle. Toimimme yhteistyössä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

SOITA TÄSTÄ 040 170 8344