Apuvirta autoon Kiteellä ja Keski-Karjalassa 24h

Eikö auto meinaa käynnistyä? Auton akku saattaa olla tyhjä tai viallinen. Etenkin kylmillä ilmoilla akku saattaa ihan yllättäen tyhjentyä. Vaikka kiukutteleva akku meinaisi mutkistaa matkaasi, niin eipä hätää, Hinauspalvelu Kuittinen Oy:ltä saat apuvirtaa autoon nopeasti. Saamme autettua kaikkia 12V ja 24V-järjestelmiä. Päätoimialueena on Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä, Kesälahti Saari, Uukuniemi, Parikkala, Punkaharju sekä Venäjän Karjala.

Useimmissa tapauksissa vakuutusyhtiö korvaa myös apuvirran antamisen. Jos vakuutuksesi sisältää hinausvakuutuksen/autopalvelun, saat tämänkin palvelun nopeiten Keski-Karjalan alueella meiltä, ilman omavastuuta ja bonusmenetyksiä. Mikäli arveluttaa vakuutuksen sisältö, niin soita meille numeroon 040 170 8344 ja selvitetään asia.

Äkillistä apuvirta autoon antaa Hinauspalvelu Kuittinen Oy Keski-Karjala

Soita ja kysy apuvirtaa autoon!

Kun tarvitset apuvirtaa autoon, pirauta Hinauspalvelu Kuittinen Oy paikalle. Annamme autoosi virtaa ja pääset taas jatkamaan matkaa. Apuvirran anto onnistuu niin henkilöautoille, kuin raskaalle kalustolle. Päivystämme 24 h vuoden jokaisena päivänä.

SOITA TÄSTÄ 040 170 8344